Vinter igen?

 
Vad roligt att det SNÖAR igen...Nä jag skojja, det känns jobbigt, men det är ju bara några små flingor som smält innan dom landat på backen så det är ju endå lugnt. :-) Jag har en väldigt konstig vecka, jag har jour eller är ledig  och än så länge har jag alltså blivit ledig i 4 dagar. Jag kan dock inte riktigt slappna av när jag har jour. Men att få ligga kvar lite extra i sängen och snooza är endå okej. Men jag blir rastlös, så idag har jag städat massor! Har dammat, dammsugit, rensat och fixat. Bland annar satt upp spotlights i bokhyllan...det blev fint. :-)
 
Igår var jag helt ledig så då var jag förbi Hannah och kollade på lgh hon flyttat in i! Så vi var där en stund och jag strök lite örngott. :P Tycker det kan vara ganska trevligt att stryka ibland. Sen åt vi lunch och gick lite på stan. Jag behöver en vårjacka men hittade ingen som jag tyckte om! Och när jag ska köpa något som man använder ofta vill jag vara nöjd. Jag funderar på en trenchcoat, en vit, men det lär jag smutsa ner på 1 dag. Så därför blev jag faktiskt lite glad när jag såg snöflingorna för det innebär att jag kan ha min vinterjacka en liten stund till. ;)
 
Däremot så shoppade jag ett linne för sommaren. Ett rosa från Gina Tricot! Fanns i flera olika färger. :-) Sen köpte jag en kjol som jag ska ha på Cherry!
 
 
Min nya arbetskjol! Gina Tricot 99kr.